USAtravelkids.reismee.nl

Castles and Lakes

Zo mooi is het hier! Het doet ons denken aan Zweden. Met dit bergachtige landschap en prachtige hoge bomen. Genoeg te doen ook… Gisteren gingen we naar castle in the sky. Met de auto al een redelijke klim en dan met de trolley het laatste stukje. Daar lag een kasteel met het mooiste uitzicht dat je je kunt voorstellen.

Daarna beneden lekker lunchen in the Carriage House. Het was een wat koelere dag, vooraan in de 20 graden en wat regen. Gelukkig is er hier een hottub dus zwemmen kun je altijd!

Vandaag werd het weer mooi. Dus gingen we naar HET strand van de meren in de omgeving: Weirs Beach. Er wonen ook mensen aan dit meerErg mooi, maar wat jammer, er mocht niet gezwommen worden. Het is hier zolang zo heet geweest dat er teveel bacteriën konden groeien en het water dus niet schoon genoeg is bevonden. Ik bleef me afvragen of dat Amerikaanse voorzichtigheid is (immers, in het Gardameer zwemt iedereen ook bij lange tijd heet weer), maar ja, als niemand zwemt, neem je het risico maar niet. Gelukkig was de temperatuur niet te hoog en vermaakten we ons prima met zandkastelen en rennen door het gras en zand.

En er zijn mensen die hier dus gewoon wonen, ongelooflijk. Kijk maar naar deze huizen:

Huizen kijken vinden we elke vakantie leuk. Dit keer kijken we elke avond naar The Home Channel met zijn tweetjes. Wijntje erbij.. En ons vergapen hoeveel vierkante meter je hier kan kopen met 200.000 dollar. Er zijn allerlei varianten: My Mexican Beach House, Tiny House Hunters, Flip or Flop en Fixer Upper: HEERLIJK!

Morgen gaan we weer verder, op naar Connecticut waar we een cottage hebben op een heel groot stuk land van de mensen die er zelf ook wonen. Ze hebben 3 kinderen, dus we hopen dat ze samen kunnen spelen. To be continued....

PS onder foto's nog meer foto's als je benieuwd bent...

Reacties

Reacties

Moniek

Heerlijk! Lekker genieten ????

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!